طرز تهیه خورش ماهی
خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی | ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
شوید خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | ۱ عدد |
ادویه کاری و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت خورش ماهی
مرحله اول
برای تهیه خورش ماهی بوشهری ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب کمی تفت می دهیم تا پیازها سبک و شفاف شوند، سپس سیرها را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، در ادامه مقداری زردچوبه به همراه زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، سپس مقداری ادویه کاری و فلفل قرمز اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه تکه های ماهی را تمیز می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله چند دقیقه ماهی ها را تفت می دهیم سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب جوش اضافه می کنیم، به صورتی که آب یک بند انگشت بالاتر از سطح ماهی ها باشد، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش به روغن بیفتد.
مرحله پنجم
پس از اینکه آب اضافی خورش جمع شد، آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک به خورش اضافه می کنیم و یک دقیقه بعد خورش را از روی حرارت کنار می گذاریم. در پایان خورش ماهی را به همراه کته یا برنج ساده سرو می کنیم.
نظرات
ارسال یک نظر