طرز تهیه مارمالاد هلو
مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادهای پر مصرف و بین المللی است که معمولا برای استفاده در انواع شیرینی و دسر تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت سراما همراه باشید.
مارمالاد نوعی مربای ژله مانند تلخ وشیرین است که به ویژه درانگلستان سرسفره صبحانه بانان وکره یاخامه خورده می شود. این مرباازآب وپوست مرکبات درست می شود. درست کردن آن قدری وقت می گیرد، ولی آسان وبسیارباصرفه است.
مواد لازم مارمالاد هلو | |
هلو | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۷۰۰ گرم |
جوهر لیمو | ¼ قاشق چایخوری |
دستور تهیه مارمالاد هلو
مرحله اول
برای تهیه مارمالاد هلو بدون ژلاتین ابتدا برای اینکه پوست هلوها به راحتی جدا شود، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. حالا باید صبر کنیم تا آب جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید هلوها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش قرار می دهیم. حالا هلوها را آبکشی می کنیم و داخل آب سرد قرار می دهیم، چند دقیقه بعد می توانیم پوست هلوها را به راحتی جدا کنیم.
مرحله سوم
اگر از هلویی استفاده می کنید که پوستش به راحتی جدا می شود نیاز نیست این مراحل را انجام دهید. در ادامه هسته های هلو را خارج می کنیم و هلوها را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب برقی به طور کامل میکس می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ فرانسوی گردویی
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر و جوهر لیمو را به پوره هلو اضافه می کنیم. در ادامه باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را بیشتر می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله باید صبر کنیم تا مارمالاد کمی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. در زمان جوشیدن مارمالاد کف های روی سطح آن جمع می شود که توصیه می شود حتما این کف ها را با یک قاشق مناسب جمع کنید و دور بریزید.
مرحله ششم
اگر این کف ها دور ریخته نشوند، رنگ مارملاد کدر و تیره می شود. پس از اینکه تمام کف های روی مارمالاد را گرفتیم هر چند دقیقه یکبار انرا مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. زمانی که مارمالاد ما به غلظت مناسب رسید و شفاف شد آماده است.
مرحله هفتم
حالا مارمالاد را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا خنک شود، سپس آنرا داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای نگهداری مارمالاد هلو در بازه زمانی طولانی حتما باید آنرا فریز کنیم.
دستور تهیه مارمالاد هلو با شکر
مواد لازم:
هلو1 کیلو شکر1 کیلو آب2 پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
هلوها را تمیز کنید و هسته آن را جدا کنید. پوست هلو را از هلو جدا کنید. سپس آنها را نصف کنید یا درسته بگذارید. هلوها را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی آن آب و شکر اضافه کنید. این قابلمه را روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید اجازه دهید تا هلو بپزد و شروع به جوشیدن کند. قابلمه را از روی شعله بردارید و هلوها را کاملا له کنید.
دستور تهیه مارمالاد هلو و انبه
مواد لازم :
هلو ۲ عددانبه ۱عددشکر هم وزن هلو و انبه پودر ژله هلو ۱ قاشق مربا خوری
روش تهیه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید. پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود . میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود. سعی کنید با پشت قاشق میوه ها را له کنید.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود. این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است. که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خیلی سریع آماده میشود . میتوانید در این مارمالاد از مقدار شکر کمتری هم استفاده کنید در این صورت نمیتوانیدبه مدت طولانی نگهداری کنید.
نظرات
ارسال یک نظر