طرز تهیه نان پیازچه و جعفری
نان پیازچه و جعفری یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عصرانه استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت سراما همراه باشید.
مواد لازم نان پیازچه و جعفری | |
آرد سفید | ۳ و ¾ پیمانه |
آب گرم | ۱ و ¼ پیمانه |
پودر خمیر مایه فوری | ۲ و ¼ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ¾ پیمانه |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ¼ پیمانه |
پیازچه | ¼ پیمانه |
دستور پخت نان پیازچه و جعفری
مرحله اول
برای تهیه نان پیازچه و جعفری خانگی ابتدا آب گرم را یه همراه پودر مخمر و شکر داخل یک کاسه مناسب و جادار مخلوط می کنیم و درب انرا می گذاریم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند و عمل بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به همراه روغن زیتون، پیازچه و جعفری ساطوری شده، نمک، زردچوبه و آرد به کاسه حاوی خمیر مایه عمل امده اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت بگیرد.
مرحله سوم
حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود و چسبندگی خیلی کمی داشته باشد. در ادامه خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را چونه می گیریم و روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا روی چونه ها را با دستمال می پوشانیم و اجازه می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت استراحت کنند. در همین حین سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم و چونه ها را پس از استراحت با وردنه پهن می کنیم.
مرحله پنجم
چون ها را باید به صورت با وردنه باز کنیم که قطرشان به صورت حدودی ۲۰ سانتی متر باشد. حالا خمیرهای باز شده را داخل سینی فر می چینیم و با دست روی خمیرها طرح می اندازیم، سپس با روغن زیتون روی خمیرها را رومال می کنیم.
مرحله ششم
فر را باید از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند. پس از اینکه نان ها پختند گریل را روشن می کنیم.
مرحله هفتم
زمانی که گریل را روشن کردیم بالای سر نان ها می ایستیم تا رنگشان بیش از حد تیره نشود، سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا نان ها کمی خنک شوند. در پایان نان ها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
دستور پخت نان پیازچه و سیر
مواد لازم :
سس مایونز 2 ق غذاخوری
کره نرم شده 2 ق غذاخوری
ریحان خرد شده 2 ق غذاخوری
پیازچه یا ساقه سیر تازه 2 ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده 2 ق غذاخوری
باگت برش زده یا نان تست به میزان لازم
سیر رنده شده 2 ق غذاخوری
طرز تهیه :
گریل فر را روی بالاترین درجه روشن کنین تا گرم بشه . تمام مواد را خرد کنین و با مایونز و مواد دیگه مخلوط کرده روی نانها بمالید و به مدت 3- 5 دقیقه در بالاترین طبقه فر بگذارید تا پنیر آب شود . سپس با سس دلخواه سرو کنین .
نکات :
از باگت های بیات میتونین برای تهیه نان سیر استفاده کنین . فقط مراقب باشین کپک زده نباشن ! به جای مایونز میتونین از روغن زیتون استفاده کنین .
نان خامه ای یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که پر مصرف ترین شیرینی خامه ای هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با مطلب دستور پخت نان خامه خوشمزه با پیمانه قنادی همراه باشید.
نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با مطلب طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه به روش سنتی همراه باشید.
کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با مطلب طرز تهیه کروسان شکلاتی با خمیر هزار لایه همراه باشید.
نظرات
ارسال یک نظر