طرز تهیه شربت ریحان
شربت ریحان یکی از انواع شربت های خوشمزه و مفید بین المللی است که مناسب فصل تابستان است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی سراما همراه باشید.
طرز تهیه نوشیدنی لیمویی ریحان
مواد لازم برای 6 لیوان
6 برگ تازه ریحان
3 پیمانه شربت لیمو
1.5 پیمانه آب لیموترش
1.5 پیمانه شربت قند ساده
یخ
همچنین ببینید : طرز تهیه شربت آلبالو خانگی با هسته در بطری
طرز تهیه
برگهای ریحان را در یک پارچ بزرگ بکوبید تا عطر آنها بیرون بیاید. آب لیموترش، شربت لیمو و شربت قند را درون پارچ بریزید و هم بزنید. آن را با یخ سرو کنید.
برای تهیه شربت قند هم در یک قابلمه کوچک، یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل و مایع کمی غلیظ شود. پس از خنک شدن آن را استفاده کنید.
مواد لازم شربت ریحان بنفش | |
ریحان سبز یا بنفش | ۱ دسته |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
دستور تهیه شربت ریحان
مرحله اول
برای تهیه شربت ریحان سنتی ابتدا برگ های ریحان را به خوبی می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس برگ های ریحان را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه شکر را به همراه آب به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شکر به طور کامل در آب حل شود و آب به نقطه جوش برسد، سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به غلظت کافی برسد و قوام یابد.
مرحله سوم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه که شربت به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا شربت با دمای محیط یکسان شود و عطر و طعم ریحان به طور کامل وارد شربت شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه شربت با دمای محیط یکسان شد انرا صاف می کنیم و داخل بطری های شیه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف شربت هم به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل هر لیوان می ریزیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه شربت گلاب زعفران با گل محمدی آبلیمو یا بیدمشک
مرحله پنجم
سپس باقی مانده حجم لیوان ها را با آب سرد و یخ پر می کنیم و با قاشق شربت و آب را کاملا مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سرو می کنیم. نکته دیگر در مورد رنگ این شربت است که بستگی به ریحانی دارد که استفاده می کنیم.
مرحله ششم
در صورتی که از برگ ریحان سبز استفاده کنیم، شربت رنگ سبز بسیار ملایم به خود می گیرد که برای پر رنگ تر شدن ان می توانیم از رنگ غذا استفاده کنیم و برای اینکه شربت بنفش کمرنگ شود باید از ریحان بنفش برای تهیه شربت استفاده کنیم.
مواد لازم
برگ ریحان ۱ دسته
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو تازه ۱ عدد (می تونید از آب لیمو استفاده کنید)
طرز تهیه شربت ریحان
برگ های ریحان را خوب بشویید . می تونید این شربت رو طبق همین روش ولی جداگانه با برگ ریحان سبز وبنفش درست کنید ، طعم و مزه دوتاش یکیه
بعد از شستن برگ سبز ریحان آن را داخل قابلمه بریزید. آب و شکر را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و هم بزنید.سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید . قابلمه را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکرها کامل حل شوند و هم عطر و رنگ برگ ریحان به آب پس داده شود .
همچنین ببینید : طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشرنگ در خانه
بعد از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود. سپس شربت را به وسیله یک الک صاف بکنید. بعد از سرد شدن شربت را داخل بطری شیشه ای درب دار ریخته و داخل یخچال بگذارید .
موقع استفاده ۳ إلی ۴ قاشق غذا خوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید، قالب یخ و برش لیمو و چند تکه برگ ریحان برای تزیین داخل لیوان بریزید و بقیه را آب اضافه کنید . بعد از خنک شدن نوش جان بکنید .
نظرات
ارسال یک نظر