طرز تهیه چیپس خانگی
امروز با دستور چیپس سیب زمینی در خدمت شما بازدیدکنندگان سایت سراما هستیم. هر چند به خاطر سلامت خودتون توصیه می کنیم که کمتر از خوراکی هایی مثل چیپس استفاده کنید و حدالمقدور از چیپس هایی استفاده کنید که بدونید به صورت سالم و بهداشتی تهیه شده اند. حالا با این تفاسیر چیپس خانگی که خودمان تهیه کنیم 3 بر 0 از چیپس های دیگر جلو است. برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت سراما همراه باشید.
دستور اول به صورت مرحله به مرحله
مواد لازم برای ۲ نفر
- سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
- جعفری ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
- روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی
دستور تهیه چیپس خانگی
مرحله اول
ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و آنها را خوب می شوییم، سپس داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب و یخ می ریزیم. حالا باید سیب زمینی ها را به صورت یکدست و یک اندازه با قطر نازک مناسب برای چیپس برش بزنیم.
مرحله دوم
می توانید برای برش زدن سیب زمینی ها از شابلون های مخصوص چیپس استفاده کنید یا اینکه به صورت چشمی با یک کارد تیز برش بزنید. حالا سیب زمینی های ورقه ای شده را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در کاسه حاوی آب و یخ قرار می دهیم تا بافت سیب زمینی ها سفت شود.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. توجه داشته باشید که در زمان آبکش کردن سیب زمینی ها به هیچ وجه آب روی سیب زمینی ها باز نکنید و فقط اجازه دهید آب اضافی سیب زمینی ها خارج شود.
مرحله چهارم
در این مرحله به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم، البته می توانیم پس از سرخ کردن هم نمک و فلفل سیاه را اضافه کنیم. حالا داخل یک قابلمه مناسب یا سرخ کن به اندازه ای روغن می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند.
مرحله پنجم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد سیب زمینی ها را به روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خشک و طلایی شوند. در ادامه چیپس های سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.
مرحله ششم
پس از اینکه روغن اضافی موجود در چیپس ها خارج شد آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و جعفری خرد شده را روی چیپس ها می ریزیم. برای خوشمزه تر شدن چیپس می توانیم مقداری پودر آویشن هم روی آن بپاشیم و به همراه سس کچاپ سرو کنیم.
نکات تهیه چیپس خانگی
روغن مخصوص سرخ کردن چیپس
برای سرخ کردن چیپس حتما از روغن سرخ کردنی برندهای شناخته شده استفاده کنید، چون روغن خوراکی جذب بیشتری داره و ممکن است چیپس های شما را نرم کند، ولی روغن مخصوص سرخ کردنی جذب خیلی کمتری به سیب زمینی ها دارد و باعث می شود چیپس ها خشک شوند.
چیپس فلفلی تند و آتشین
در صورتی که می خواهید چیپس شما طعم فلفلی و تند داشته باشد پس از اینکه روغن را داخل تابه ریختید، به اندازه ای که تمایل دارید فلفل قرمز و فلفل سیاه تند داخل روغن داغ شده بریزیدف سپس سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.
دستور دوم به صورت ساده تر
یه سیب زمینی رو حلقه نازک زدم( من با چاقو اینکار رو کردم شما با هر وسیله ای که دارید میتونید این کار رو انجام بدید) بعد به مدت ده دقیقه تو آب یخ گذاشتم بعد از این مدت آبکش کردم تو یه قابلمه ای که آب در حال جوش بود کمی نمک اضافه کردم
و سیب زمینی هام رو داخلش ریختم و به مدت ۳ دقیقه گذاشتم داخلش ( این زمان تقریبی هستش و ممکنه کمتر یا بیشتر بشه) دقت کنید که سیب زمینی هاتون له نشه سیب زمینی ها رو با آب سرد آبکشی کردم و روی یه دستمال تمیز پهن کردم
و خشک کردم و در روغن سرخ کردم و بعد از سرخ شدن توی آبکش ریختم و گذاشتم روغنش از آبکش خارج بشه. همه سیب زمینی ها رو یکدفعه داخل روغن نریزید کم کم سرخش کنید در آخر بهش نمک و فلفل اضافه کردم و تمام
یعنی جای همتون خالی (به نظر من پودر سیر هم میتونه گزینه مناسبی باشه برای روی چیپس هامون) درست کنید و لذتش رو ببرید.
مطالب مرتبط :
منابع :
- chishi.ir
- @samii_cooking
- @setareh498
نظرات
ارسال یک نظر