طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی مجلسی با سس سفید

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ و سیب زمینی رژیمی با برنج ایتالیایی مجلسی ساده با سس سفید در فر o vh rhv  lvy

خوراک مرغ به روش های متعددی طبخ می شود و مورد استفاده قرار می گیرد . آنچه در این آموزش به آن می پردازیم روشی متفاوت در تهیه این خوراک است که به برنامه غذایی شما تنوع می بخشد . گوشت سفید به دلیل سطح کلسترول پایین تر نسبت به گوشت قرمز در اغلب رژیم های غذایی کنترل چربی و وزن مورد توجه قرار دارد . همچنین از لحاظ اقتصادی این نوع گوشت به ویژه گوشت مرغ مقرون به صرفه تر می باشد . از لحاظ مدت زمان صرف شده جهت پخت و آمده سازی غذا نیز گوشت مرغ که در زمره گوشت های سفید قرار دارد خیلی سریع تر طبخ و آماده سازی می شود . خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت سراما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سینه مرغ ۲ عدد کامل
  • آب مرغ ۱٫۵ پیمانه
  • آرد سفید یک سوم لیوان
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • خامه صبحانه یک سوم لیوان
  • جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱٫۵ قاشق چایخوری
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • آویشن ½ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • پاپریکا و پودر پیاز به مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه خوراک قارچ و مرغ ایتالیایی ابتدا آرد سفید را داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم، سپس مقدار نمک و فلفل سیاه به آرد اضافه می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را در آرد می غلطانیم تا با آرد پوشش داده شوند.

مرحله دوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های مرغ را به تابه اضافه کرده و حرارت زیر تابه را ملایمتر می کنیم.

مرحله سوم

حالا مرغ ها را به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمتشان به خوبی سرخ شود. در ادامه مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم، سپس باقیمانده کره و روغن زیتون را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم داغ شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله قارچ های ورقه ای شده را به تابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب قارچ ها کشیده شود وو سرخ شوند. پس از اینکه قارچ ها سرخ شدند، سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا آویشن را به همراه مقداری پاپریکا و پودر پیاز اضافه می کنیم، سپس آب مرغ را به همراه نشاسته ذرت می افزاییم و صبر می کنیم تا آب مرغ به نقطه جوش برسد. پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید حرارت را کم می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه خامه را به تابه اضافه می کنیم و پس از ان تکه های مرغ سرخ شده را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد گوشت مرغ برود، سپس جعفری خرد شده را اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم.

دستور دوم

مواد لازم :

  • سینه مرغ : دوعدد متوسط
  • پیاز : یک عدد بزرگ
  • هویج : دو عدد متوسط
  • قارچ ریز: یکصدو پنجاه گرم
  • کره  : پنجاه گرم
    زعفران ساییده شده : یک دوم  قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا رنده شده :یکصدو پنجاه گرم
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری (به دلخواه)
  • آبلیمو ، نمک ، آویشن ،پودر سیر، پودرزنجبیل ، پودر دارچین به میزان دلخواه

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ 

ابتدا زعفران رادر یک استکان با یک قطعه یخ قرار دهید  تا حل شود ، این کار باعث می شود زعفران رنگ بیشتری آزاد کند . سپس سینه های مرغ را به قطعات کوچک خرد می کنیم . (بهتر است از سینه مرغ برای طبخ خوراک مرغ و قارچ  استفاده شود )

مرغ ها را در یک ظرف با زعفران ، آبلیمو ، آویشن ، نمک ، پودرسیر و پودر زنجبیل مخلوط کرده ، به مدت سه تا چهار ساعت  در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند .

نکته : شما می توانید این کار را از یک شب قبل از پخت خوراک مرغ و قارچ انجام دهید . هویج ها را خلالی درشت خرد کرده و آب پز میکنیم وکنار میگذاریم  . پیازها را ریز خرد می کنیم و در ماهیتابه به همراه کره تفت می دهیم ،زمانی که  پیاز ها سبک شد قطعات مرغ مزه دار شده را  روی پیازها قرار دهید .

پنج دقیقه بعد مرغ ها را  پشت و رو کنید، سپس قارچ های شسته شده و هویج ها را در نقاط مختلف ماهیتابه قرار دهید . رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل کرده ، دارچین و کمی نمک را اضافه کنید ، سس بدست آمده روی مواد درون ماهیتابه بریزید . (در صورت تمایل می توانید به جای رب گوجه سس بشامل اضافه کنید)

اجازه دهید خوراک مرغ روی حرارت متوسط بپزد . بعد از ده دقیقه شعله را کم کرده و اجازه دهید خوراک  نرم نرم بپزد . وقتی مرغ کاملا پخته شد و آب خوراک مرغ و قارچ تبخیر شد پنیر پیتزا رنده شده را روی تمامی مواد درون ماهی تابه بریزید .

(استفاده از پنیر بنا به میل شما می تواند حذف شود )،در ظرف را ببندید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شود( در صورت تمایل میتوانید به مدت پنج دقیقه در فر قرار دهید) . با دقت در ظرف سرو کنید  و کمی پودر آویشن روی پنیر بپاشید. خوراک مرغ و قارچ آماده است . نوش جان

مطالب مرتبط :

منابع  :

  • chishi.ir
  • aronfoods.com

نظرات