طرز تهیه مرغ با خامه در فر هندی با پنیر خامه ای

طرز تهیه مرغ خامه ای

طرز تهیه مرغ با خامه در فر هندی ایتالیایی با پنیر خامه ای و قارچ با شیر خوراک lvy ohli hd

مرغ خامه ای یکی از غذاهای خوشمزه ایست که تاریخچه این غذا را منسوب به ایتالیا دانسته اند و این غذای خوشمزه برای چهار نفر آموزش داده شده است که شما می توانید با کاهش یا افزایش تکه های مرغ میزان این غذا را به اندازه مطلوب خود در آورید. مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت سراما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • سینه مرغ ۳ تکه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سیر ۳ حبه
  • آب داغ ۱ لیوان
  • عصاره مرغ ½ بسته
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۱ بسته
  • جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • روغن زیتون به مقدار کافی

دستور پخت خوراک مرغ خامه ای

مرحله اول

برای تهیه مرغ خامه ای رستورانی ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های مرغ می پاشیم و کنار می گذاریم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های مرغ را داخل تابه قرار می دهیم و دو طرف آنها را به خوبی سرخ می کنیم. در ادامه تکه های مرغ رااز تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم و در حدی یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود، در ادامه عصاره مرع را داخل آب داغ حل می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله پنجم

زمانی که اطراف آب شروع به زدن جوش های ریز کرد خامه را به همراه سویا سس و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شوند، سپس مرغ های سرخ را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا سس به خورد گوشت مرغ برود و کمی غلیظ شود. در اخر نمک خوراک را اندازه می کنیم. در ادامه جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و پس از دو دقیقه خوراک مرغ خامه ای را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

دستور دوم

مواد لازم 

  • 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
  • 3 قاشق غذاخوری آب مرغ
  • 3 قاشق غذاخوری سس خردل
  • آویشن

طرز تهیه

سینه های مرغ را بین دو پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، روی آنها بکوبید تا نازک شوند مانند لایه کاغذ نازک. پلاستیک ها را بردارید و مرغ ها را کنار بگذارید. در یک سینی گود، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بخوابانید.

کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید و هر طرف مرغ ها را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد. برای تهیه سس، پیازچه را داخل تابه بریزید و با حرارت متوسط حدود یک تا دو دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.

خامه فرم گرفته، آب مرغ و خردل را اضافه کنید. آنها را حدود دو دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شوند.  مرغ ها را داخل بشقاب بچینید و سس را روی آنها بریزید و با آویشن تازه یا ریحان تزئین کنید.

مطالب مرتبط :

منابع :

  • lemoo.ir
  • chishi.ir

نظرات