طرز تهیه پیراشکی ژامبون کالباس و قارچ در خانه

طرز تهیه پیراشکی ژامبون

طرز تهیه پیراشکی ژامبون با خمیر یوفکا کالباس و قارچ بدون فر در خانه با خمیر آماده  dvha d chlf k

امروز با اموزش یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی در خدمت شما عزیران هستیم. این غذای خوشمزه پیراشکی ژامبون نام دارد که می توانید به سادگی خمیر انرا در منزل تهیه کنید. پیراشکی ژامبون یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مجله سراما همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • آرد ۱٫۵ لیوان
  • خامه ترش ۱ بسته
  • کره ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱ لیوان
  • ژامبون گوشت یا مرغ ۶ ورق
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور تهیه پیراشکی ژامبون

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی ژامبون خوشمزه ابتدا برای تهیه خمیر پیراشکی آرد را به همراه خامه ترش، کره هم دمای محیط و ۱ پنس نمک داخل یک کاسه مناسب به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست به دست بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله روی سطح کار آردپاشی می کنیم، سپس خمیر را با قطر نیم سانتی متر به صورت کاملا یکدست با وردنه پهن می کنیم. در ادامه با یک کاتر گرد خمیر را قالب می زنیم (در صورت نبود کاتر می توانیم از پیاله کوچک استفاده کنیم)

مرحله سوم

حالا در وسط هر خمیر قالب زده مقداری ژامبون خرد شده و مقداری پنیر پیتزا قرار می دهیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در ادامه خمیر را از وسط تا می کنیم تا به شکل یک نیم دایره در بیاید.

مرحله چهارم

برای اینکه خمیرها باز نشوند، با دندانه های چنگال لبه های خمیر را فشار می دهیم تا به هم بچسبند. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیراشکی های اماده شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود، سپس پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را به مدت ۲۵ دقیقه درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پیراشکی ها بپزند. پس از اینکه پخت پیراشکی ها به پایان رسید، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ها رنگ بگیرد، سپس از فرخارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

دستور دوم

مواد لازم  ۵ نفر

  • 4 پیمانه آرد
  • 1 قاشق غ پُر خمیرمایه
  • 1 قاشق غ شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • 1/4 پیمانه آب ولرم (برای عمل آوردن خمیرمایه)
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه حدودی آب ولرم (شاید کمتر یا بیشتر بشه بسته به نوع آبخوری)
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • مواد گوشتی دلخواه (گوشت چرخکرده. قارچ. فلفل دلمه. کالباس. سوسیس. مرغ)

طرز تهیه

آب ولرم (داغ باشه ولی دستو نسوزونه) و شکرو خمیرمایه رو در یک لیوان یا ظرف شیشه ای مخلوط کرده درشو پوشانده کنارمیگذاریم ده دقیقه تا عمل بیاد (کاملا کف میکنه و بالا میاد)

در یک ظرف آرد ونمک وروغن وخمیرمایه عمل اومده را مخلوط کرده هم میزنیم وکم کم یک لیوان آب ولرم رو اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه بعد از کمی ورز دادن روی خمیرو پوشانده نیم ساعت استراحت میدهیم تا حجمش دو برابر بشه (خمیرمایه خوب عمل اومده باشه خمیر بعد نیم ساعت کاملا دوبرابر میشه)

پس از آماده شدن پف خمیرو گرفته و به اندازه دلخواه چونه میکنیم بعد چونه ها را باز کرده مواد گوشتی دلخواه و پنیر ریخته و به شکل دلخواه بپیچید همه رو آماده کرده ده دقیقه دیگه استراحت میدیم اگر رومال لازم بود با زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید و کنجد بپاشید (پیتزا پیراشکی)

بعد در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدهیم. من طبق معمول همیشه بدون فر با فر دستساز خونگی پختم. این خمیر خیلی عالیه ودرست کردنش و کار باهاش راحت هر چیز دیگه ای هم میتونید روش بریزید.

با این مواد شش عدد پیراشکی ۷۰ گرمی وسه عدد پیتزای متوسط درست شد. به نظرم برای پنج نفرکافی باشه البته بسته به خوراک هم داره هااااا😉 فر دستساز خونگی یه قابلمه میذارم رو گاز یه پایه فلزی میذارم توی قابلمه گازو روشن میکنم در قابلمه رو میذارم تا داغ بشه مثل گرم کردن فر.....

بعد میرم سراغ درست کردن موادکیک ومواد کیکمو توی قالب یاقابلمه یا هر چیزی که در مقابل گرما و داغی مقاوم باشه میریزم و میذارم روی اون پایه فلزی توی قابلمه روگاز دمکنی میذارم وتا یکساعت باحرارت ملایم روبه بالا میذارم کیکم درست بشه برای شیرینی هم همینکارو میکنم فقط تایم پخت شیرینی کمه و برخلاف کیک که پفش میخوابه میتونم در قابلمه رو بردارم وشیرینیهارو چک کنم...

مطالب مرتبط :

منابع :

cookpad.com

chishi.ir

نظرات