طرز تهیه سالاد کلم
سالاد کلم سالادی است که عمدتاً دارای کلم ریز خردشده خام است. و عموماً سُس وینِگِرِت مخصوص سالادبه آن ریخته میشود. سالادی که با این روش تهیه شده را میتوان به عنوان ترشی در ظرفی دربسته برای بیش از ۴ هفته نگهداری کرد. روش دیگر برای درست کردن سالاد کلم استفاده از سُسهایی مانند مایونز است که دارای روغن و سرکه هستند و در بیشتر مواقع هم مورد استفاده قرا میگیرند. سالاد کلم کلاسیک یکی از سالادهای خوشمزه ایرانی است که معمولا در رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی سراما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- کلم سفید و بنفش ۲۰۰ گرم
- هویج ۱۰۰ گرم
- پیازچه ۲ ساقه
- ماست ۱۵۰ گرم
- سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور تهیه سالاد کلم
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم رستورانی ابتدا کلم ها را می شوییم، سپس به صورت رشته ای باریک و به صورت یکدست و یک اندازه برش می زنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه هویج را پس از شستشو پوست میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله هویج را هم به صورت رشته ای خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در ادامه برای تهیه سس سالاد ماست را به همراه سس مایونز، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
در صورتی که بخواهیم سس را کمی تند و تیزتر کنیم می توانیم از یک عدد سیر رنده شده یا یک تکه کوچک زنجبیل هم در ان استفاده کنیم که کاملا سلیقه ای می باشد. پس از اینکه سس اماده شد انرا به سالاد اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سالاد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد، سپس پیازچه را خرد می کنیم و روی سالاد را تزیین می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو کاملا خنک شود.
دستور دوم
مواد لازم سالاد کلم
+ به تعداد یک عدد کلم سفید
+ به تعداد سه عدد هویج بزرگ
+ به مقدار دو قاشق غذا خوری کشمش
+ به مقدار یک قاشق سوپ خوری سس مایونز
+ به مقدار یک قاشق سوپ خوری ماست غلیظ
+ به مقدار دو قاشق غذا خوری سرکه سیب
+ به مقدار یک قاشق غذا خوری شکر
+ به مقدار دلخواه فلفل
+ به مقدار دلخواه نمک
طرز تهیه سالاد کلم
گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این سالاد باید انجام دهید این است که کلم را شسته و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس این قسمت ها را به صورت نازک برش داده و یا رنده کنید.
گام دوم: هویج ها را نیز ابتدا شسته و سپس به خوبی رنده کنید.
گام سوم: حالا در این مرحله باید کلم و هویج رنده شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
گام چهارم: دقت داشته باشید که در همین مرحله باید کشمش را نیز اضافه کنید. البته شما می توانید از سایر مواد مانند سیب رنده شده و یا گردو نیز استفاده کنید.
گام پنجم: سپس باید به سراغ سس بروید و آن را آماده کنید. بدین منظور توصیه می شود که ماست غلیظ، سس مایونز ،سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را مخلوط کرد و سپس آنها را هم بزنید تا به غلظت مناسبی برسند.
گام ششم: حالا سس آماده شده را با ترکیبات بالا به خوبی مخلوط کرده و سالاد را درون یخچال بگذارید و بعد از ۲ ساعت آن را میل کنید.
مطالب مرتبط :
طرز تهیه سالاد اندونزی مخصوص و خوشمزه
طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوش طعم و خوشرنگ
آموزش تهیه سالاد ماکارونی مجلسی به روش رستورانی
منابع :
fa.wikipedia.org
noktechi.ir
ashpaziha.com
نظرات
ارسال یک نظر