طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
لازم به ذکر است در تهیه سیب زمینی سوخاری شکم پر، از گوشت قرمز چرخکرده استفاده می شود و به همین دلیل این غذا سرشار از پروتئین و دیگر مواد ضروری لازم برای رشد کودکان است. پس می توان با خیال راحت این غذای خوشمزه و متفاوت را در منزل تهیه کرد و همه افراد خانواده از خوردن آن در کنار یکدیگر لذت ببرند. سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای بین المللی خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت سراما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- ژامبون ۱۵۰ گرم
- پنیر پارمزان ۵۰ گرم
- پنیر چدار ۵۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ۲ عدد کوچک
- پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
- پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۲۵ گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- پاپریکا و روغن به مقدار کافی
دستور پخت سیب زمینی شکم پر
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی شکم پر رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم ، سپس آنها را با پوست به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم
در ادامه سیب زمینی ها را با کمی روغن چرب می کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا روی سیب زمینی ها می پاشیم، سپس انها را داخل سینی فر قرار می دهیم و روی سینی را با فویل آلومینیومی می پوسانیم.
مرحله سوم
در این مرحله در روی فویل چند سوراخ ایجاد می کنیم، سپس سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند. پس از اینکه پخت سیب زمینی ها به پایان رسید انها را از فر خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا داخل سیب زمینی ها را با یک قاشق خارج می کنیم و قسمت های خارج شده از سیب زمینی ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و می کوبیم تا کاملا له شود، سپس ژامبون را خرد می کنیم و به همراه پنیرها به سیب زمینی اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیازچه را خرد می کنیم و به همراه سس مایونز به مواد اضافه می کنیم، سپس مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه سیب زمینی ها را با این مواد پر می کنیم و روی هر سیب زمینی یک تکه گوجه فرنگی قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا سیب زمینی ها را داخل سینی فر قرار می دهیم و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم. در ادامه سیب زمینی های شکم پر را به مدن ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا به طور کامل برشته و طلایی شوند.
دستور دوم
مواد لازم
- سیب زمینی ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- مخلوط سبزیجات نوبر سبز نصف بسته
- فلفل دلمه نصف عدد
- پیاز ۱ عدد
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو خوب خوب شستم . داخل قابلمه به میزانی که روی سیب زمینی رو بپوشونه آب ریختم و روی حرارت قرار دادم و آبپز کردم . حتی می تونین توی فر بزارین کمی بهش روغن بزنین و چنگال بزنین و حدودا به ساعت تایم بدین .
نصف بسته مخلوط سبزیجات نوبر سبز رو با مقداری آب حدودا یه ربع گذاشتم تا آبپز بشه . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم . مخلوط سبزیجات نوبر سبز (که شامل نخودفرنگی و ذرت و هویج ) رو اضافه کردم و بعد فلفل دلمه ای رو اصافه کردم.
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه رو هم اصافه کردم .سیب زمینی ها رو بعد از پخت (می تونین پوستش رو هم بکنین ) از وسط دو نیم کردم . می تونین کمی روغن به سیب زمینی بزنین من این کار رو نکردم . توی سیب زمینی ها رو خالی کردم . داخلش کمی پنیر پیتزا ریختم و بعد از مواد گوشتی ریختم و روی اون کمی پنیر پیتزا ریختم .
گریل فر رو روشن کردم و پنج دقیقه قرار دادم تا فقط پنیر آب بشه . پ.ن : راستی سیب زمینی هایی که اضافه مونده بود رو پوره سیب زمینی درست کردم. پسرم دوست داره بهش دادم . حتی می تونین له کنین و بریزین توی داخل مواد گوشتی .
مطالب مرتبط :
منابع :
- nobarsabz.com
- chaharfasl.net
- chishi.ir
نظرات
ارسال یک نظر