طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری به روش رستورانی

طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری

طرز تهیه ته چین گوشت گرمساری چرخ کرده بدون فر و بادمجان فیروزکوهی شمالی ریش ریش رستورانی بدون ماست xvc jidi ji  dk   aj

ته چین گوشت یکیک از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این ته چین خوشمزه را می توانیم با گوشت ریش ریش شده یا گوشت تکه ای درست کنیم. یا اینکه در صورت نبود گوشت تکه ای از گوشت چرخ کرده استفاده کنیم. این ته چین خوشمزه را با مواد بسیار متنوعی می توانیم درست کنیم. مثلا یکی از معروف ترین مدل های این غذای خوشمزه ته چین گوشت و بادمجان است. این غذای خوشمزه را می توانیم ته چین تک نفره مرغ به صورت فینگر فود هم درست کنیم.

مواد لازم برای ۵ نفر

  • برنج ۵ پیمانه
  • بادمجان ۵ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۵ عدد
  • ماست چکیده ۵ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ¼ فنجان
  • زرشک ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • روغن و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت ته چین گوشت

مرحله اول

برای تهیه ته چین گوشت مجلسی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و و چند دقیقه تفت می دهیم تا گوشت چرخ کرده تغییر رنگ بدهد. در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از گوشت چرخ کرده از گوشت ریش ریش شده استفاده کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، نصف فنجان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت بپزد. در همین حین بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به صورت جداگانه در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش امد یک قاشق چایخوری نمک داخل قابلمه می ریزیم و در ادامه برنجمان را که از قبل خیسانده ایم داخل آب جوش می ریزیم.

مرحله پنجم

پس گذشت ۵ تا ۷ دقیقه نسبت به نوع برنج، باید آنرا آبکشی می کنیم. حالا داخل یک کاسه بزرگ زرده های تخم مرغ را به همراه ماست، زعفران دم کرده و چند قاشق غذاخوری روغن را با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

در ادامه نصف برنج آبکش شده را به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا برنج با مواد کاملا یکدست شود. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و کف و بدنه آنرا با روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مخلوط برنج و زرده های تخم مرغ را ته قابلمه می ریزیم و با کف دست آنرا فشرده می کنیم تا به طور کامل به کف قابلمه بچسبد. حالا گوشت تفت داده شده را به همراه بادمجان های سرخ شده در وسط برنج می چینیم.

مرحله هشتم

در ادامه نصف زرشک را هم با کمی روغن تفت می دهیم و روی گوشت و بادمجان می ریزیم، سپس باقیمانده برنج آبکش شده را روی مواد می ریزیم و آنرا با کف دست فشار می دهیم تا سطح برنج کاملا صاف و یکدست شود.

مرحله نهم

در ادامه مقداری روغن یا کره هم به صورت پخش روی برنج می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم. حالا اجازه می دهیم ته چین به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد. در پایان زرشک باقیمانده را برای تزیین روی ته چین استفاده می کنیم.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر 2 نفر ساده بدون فر 6 نفر در فر 12 نفر و بادمجان در پلوپز با ماست و سیب زمینی شرف الاسلامی

ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی بسیار پرطرفدار و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس و مراسم های مهم نیز شناخته می شود. امروزه ته چین هم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است به فینگر فود تبدیل شده است و برای مهمانی هایی مثل تولد از ته چین های تک نفره استفاده می شود. در ادامه با مطلب طرز تهیه ته چین خوشمزه و مخصوص با گوشت مرغ همراه باشید.

طرز تهیه چلو گوشت در زودپز با زودپز لای برنج پسران کریم گوشت گوساله دونفره زرندی برای 100 نفر

چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با طرز تهیه چلو گوشت خوشمزه به سبک پسران کریم گرگان همراه باشید.

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش نی نی سایت سراشپز پاپیون برای 4 نفر با شوید تازه

باقالی پلو با مرغ یکی از غذاهای پلویی خوشمزه ایرانی است که بیشتر برای مجالس و مهمانی ها تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب طرز تهیه طرز تهیه باقالی پلو با مرغ خاله خانم همراه باشید.

منابع :

chishi.ir

نظرات