طرز تهیه مربای هویج با پیمانه
امروز با اموزش مربای هویج در خدمت شما عزیزان هستیم. با این دستور به راحتی می توانید مربای هویج را به صورت کارخانه ای در منزل درست کنید. یک مربای خوشرنگ و شفاف که می تواند خستگی شما را خارج کند.
دستور شماره یک :
مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
- هویج ۵۰۰ گرم
- شکر ۵۰۰ گرم
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
- آب ۲ لیوان
- زعفران ۱ قاشق چایخوری
- پودر هل یک پنس
دستور تهیه مربای هویج
مرحله اول
برای تهیه مربای هویج خانگی ابتدا سر و ته هویج ها را با چاقو می گیریم و با پوست کن یا چاقو پوست هویج را می گیریم، سپس هویج ها را داخل آبکش می ریزیم و به خوبی می شویم. در ادامه هویج ها را کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله دوم
در این مرحله هویج ها را با رنده ریز یا درشت که بستگی به سلیقه شما دارد هویج ها را رنده می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مسی می ریزیم. سپس روی شعله می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی هویج ها نرم شوند.
مرحله سوم
سپس هویج رنده شده را به صورت مداوم تفت می دهیم تا کمی رنگ هویج ها تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و شکر را کم کم به هویج اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل شود.
مرحله چهارم
درب قابلمه را می گذاریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مربا بپزد و قوام یابد.هر از گاهی به مربا باید سر بزنیم تا زمان مناسب آن را از روی حرارت بر داریم.
مرحله پنجم
برای اینکه مطمئن شویم که مربا به غلظت مورد نظرمان رسیده یا نه می توانید کمی از شهد مربا بر داریم و داخل یک لیوان آب سرد بریزیم. اگر شهد مربا به صورت سالم در آب سرد ته نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده شده است.
مرحله ششم
اما در صورتی که شهد متلاشی شد، یعنی هنوز باید به مربا زمان داد تا بپزد و به غلظت مناسب برسد. مربا که به قوام مطلوب رسید هل را به همراه آبلیمو و گلاب به آن می افزاییم و با قاشق همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
بعد از ۲ الی ۳ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای صبحانه این مربا هویج خوشمزه را نوش جان کنید.
دستور شماره دو :
مواد لازم مربای هویج
- هویج رندهشده یک کیلوگرم
- شکر یک کیلوگرم
- آب پنج تا شش پیمانه
- خلال پسته 100 گرم
- جوهرلیمو 1/4 قاشق چایخوری
- هل سبز هفت تا هشت عدد
طرزتهیه مربای هویج
برای تهیه مربای هویج ساده و خوشمزه ابتدا هویج را پوست گرفته، رنده کرده و با سه پیمانه آب میپزیم. هویج که نیمپز شد شکر را اضافه کرده و بقیه آب را به آن میافزاییم تا روی حرارت غلیظ شود. شربت مربا که قوام آمد خلال پسته را که پنج دقیقه درآب خیس کرده بودیم در صافی ریخته و به همراه هل سبز که باز نشده، درسته همراه با جوهرلیمو به مربا اضافه میکنیم. بعد از یکی، دو جوش مربا را از روی حرارت بر میداریم.
مطالب مرتبط :
مربای زرشک یکی از انواع مرباهای خاص و بسیار خوشرنگ ایرانی است، اگر به طعم های ملس علاقمند هستید حتما این مربا را امتحان کنید. برای مشاهده آموزش درست کردن مربای زرشک در منزل روی این لینک ( مربای زرشک تازه بسیار خوشرنگ خانگی ) کلیک نمایید.
نظرات
پست کردن نظر