طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ خوشمزه و خاص پسند

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل رژیمی رستورانی رشته و عدس برای سرماخوردگی رستورانی رشته ساده با گوشت چرخ کرده با برنج

سوپ ورمیشل یا سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این سوپ خوشمزه هم به صورت مجلسی برای پیش غذا تهیه می شود، هم مانند سوپ هایی مثل سوپ مرغ برای درمان سرماخوردگی و تقویت بدن استفاده می شود. در تهیه این سوپ دست ما کاملا باز است و می توانیم از انواع مواد غذایی استفاده کنیم، مثلا در این دستور ما از گوشت مرغ استفاده کرده ایم که می توانیم آنرا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنیم، یا اینکه کلا گوشت مرغ را هم حذف کنیم و سوپ را به صورت کاملا گیاهی درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
رشته ورمیشل۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
هویج۲ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
جعفری۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت سوپ ورمیشل

مرحله اول

برای تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و گوشت مرغ تقریبا نیمپز شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گوشت مرغ را از آن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر گرفته ایم می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و خوب تفت می دهیم تا پیاز نرم و شفاف شود. توجه داشته باشید که نباید روغن زیادی برای سرخ کردن پیاز استفاده کنیم چون باعث چرب شدن سوپ می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز شفاف شد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به ان اضافه می کنیم و تفت دادن را تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود ادامه می دهیم. در ادامه گوشت مرغ را به صورت ریش ریش یا نگینی ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

یکی دو دقیقه مرغ را تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه پوست گوجه فرنگی را می گیریم و انرا رنده می کنیم سپس به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه از اضافه کردن گوجه فرنگی نوبت سیب زمینی است.

مرحله هفتم

ابتدا سیب زمینی را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به خوبی با آب سرد می شوییم تا نشاسته اضافی آن از بین برود، سپس به سوپ اضافه می کنیم. در ادامه طعم سوپ را می چشیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و در آخر رشته ورمیشل را خرد کرده و به سوپ می افزاییم. پس از اضافه کردن رشته حدود ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد سپس در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم.

نکات پخت سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل بدون مرغ

در صورتی که می خواهید سوپ ورمیشل را بدون مرغ درست کنید کافیست که گوشت مرغ و مراحل مرتبط با آن را حذف از دستور حذف کنید. در صورت تمایل می توانید از قارچ ورقه ای شده به جای گوشت مرغ در سوپ خود استفاده کنید.


--------------------------------------------


یکی دیگر از سوپ هایی که می توانیم انرا هم برای مجالس خود به عنوان پیش غذا درست کنیم، هم به عنوان یک سوپ مقوی برای تقویت بدن از ان استفاده کنیم، سوپ دال عدس است. این سوپ نارنجی رنگ و بسیار جذا از عدس های قرمز رنگ درست می شود که با نام دال عدس هم شناخته می شوند. اگر تمایل دارید این سوپ خوشمزه را برای اهل خانه درست کنید به این لینک مراجعه نمایید.


--------------------------------------------


در ادامه یک پیش غذای دیگر به شما معرفی می کنیم و از حضورتان مرخص می شویم. پیش غذای بعدی که یکی از محبوب ترین سوپ ها در سراسر جهان است، سوپ مرغ نام دارد. این سوپ خوشمزه همانطور که مطمئنا می دانید دارای رسپی های بسیار متعددی می باشد و به همین دلیل در هر کشوری با یک دستور پخت منحصربفرد تهیه می شود. از سوپ مرغ هم علاوه بر تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی می توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم. دستور پخت این سوپ جذاب را در مطلب طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی با سبزیجات دنبال کنید.


--------------------------------------------



منابع :

سایت چی شی chishi.ir

طرز تهیه سوپ رشته ورمیشل

نظرات