طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه با طعم عالی

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه برای نوزاد نی نی سایت با ژله فوری خانگی آشپزخانه کوچک من

کمپوت سیب یکی از انواع کمپوت های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که با سیب تهیه می شود. این کمپوت خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم برای میان وعده استفاده کنیم، می توانیم برای تزیین و خوشمزه تر شدن انواع شیرینی، کیک و دسر نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپوت سیب در ادامه با مجله سراما همراه باشید.

مواد لازم کمپوت سیب

  • سیب ۱۰ عدد
  • شکر ۶ قاشق غذاخوری
  • آب ۳ لیوان
  • گلاب ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کمپوت سیب

مرحله اول

برای تهیه کمپوت خوشمزه و خانگی سیب ابتدا سیب ها را به آرامی پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می زنیم. توصیه می شود به خاطر اینکه سیب ها پس از پخت له نشوند و ظاهر کمپوت خراب نشود آنها را به صورت درشت خرد کنید.

مرحله دوم

مثلا اگر بخواهیم به صورت کمپوت کارخانه ای سیب ها را خرد کنیم، همین که سیب ها را از وسط نصف کنیم کافی است. یا اینکه در صورتی که تمایل دارید آنها را به صورت کوچکتر خرد کنید، می توانید سیب ها را به صورت ۴ قاچ خرد کنید. .

مرحله سوم

پس از اینکه سیب ها را تمیز کردیم و برش دادیم انرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود، سپس آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

در ادامه گلاب و آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و پس از کمی مخلوط کردن سیب ها را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها بپزند. حالا باید صبر کنیم تا شربت کمپوت قوام یابد و به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم

نکته مهم در این مرحله این است که هر زمان سیب ها پختند باید آنها را از قابلمه خارج کنیم چون اگر بیش از حد بپزند له می شوند. اگر سیب ها پخته بودند و شربت کمپوت هنوز نیاز به جوشیدن داشته سیب ها را زا قابلمه خارج می کنیم.

مرحله ششم

سپس اجازه می دهیم شربت به تنهایی روی حرارت بماند تا به قوام برسد. پس از اینکه شربت و سیب ها اماده شدند اجازه می دهیم در دمای محیط بمانند تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

منبع : chishi.ir

دستور دوم : کمپوت سیب درختی

سلام دوستان شبتون بخیر با یه دسر خوشمزه اومدم. در آموزش های قبلی براتون عدسی و قلیه ماهی را اماده کرده بودیم که می تونید ببینید.

‏احمقِ بی سواد شاید روزی بتواند حقیقت را درک بکند،

ولی احمق با سواد هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد!

روناس آرا

مواد لازم

  • سیب گلاب ریز یک کیلو گرم
  • شکر ۳لیوان
  • آب ۲ لیوان
  • جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری
  • حالا اگه نبود آبلیمو یه قاشق چایخوری
  • هل و زعفران و گلاب کمی

طرز تهیه

داخل یه کاسه آب جوشیده ی سرد شده میریزیم و نصف فنجان آبلیمو طبیعی داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته سیب چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم،

فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب تو کاسه می اندازم برای این توی آب آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن. نیم ساعت تو آب باشند بعد ۲ لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه.

جوهر لیمو رو اضافه میکنیم. آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها شهد رو به خودشون جذب کنن تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید.

برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه.

زعفران و هل و گلاب هم اضافه میکنیم میذاریم خوب قوام بیاد بعد خاموش تو دمای محیط بمونه سرد بشه بعد داخل ظرف در دار چیده بشه بره تو یخچال راستی میتونید سیب قرمز هم داشته باشید بعد از پخت سیبها رو در شربت آلبالو فرو ببرید با رنگ خوراکی هم موافق نیستم

نکته: برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید. پ ن:اضافه کردن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در اواخر پخت مربا باعث خوشرنگ و خوش طعم شدن مرباتون میشه. برگرفته از اینستاگرام ashpaziniksapari

نظرات