طرز تهیه کتلت مرغ | خوشمزه ترين كتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ با برنج طرز تهیه کتلت مرغ مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ دونفره طرز تهیه کتلت مرغ شیرازی طرز تهیه کتلت مرغ در فر طرز تهیه کتلت مرغ مغزدار طرز تهیه کتلت مرغ خام طرز تهیه کتلت مرغ بدون سیب زمینی xvc jidi  jgj lvy

کتلت مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. کتلت یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود و کمتر کسی را می توانیم بیابیم که این غذای خوشمزه جزو غذاهای مورد علاقه اش نباشد. در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید کتلت را با گوشت مرغ تهیه کنید. کتلت مرغ برتری های نسبت به کتلت گوشت دارد که از مهمترین این برتری ها می توان به قیمت پایین تر گوشت مرغ و سالم تر بودن گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز اشاره کرد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ در ادامه با سایت آموزشی سراما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل دلمه ای رنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری غلیظ
  • کره ۲۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی
  • مواد لازم برای روش دوم
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه کتلت مرغ

مرحله اول

روش اول : برای تهیه کتلت مرغ خوشمزه ابتدا پیازها و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و یا داخل خردکن می ریزیم و میکس شده تحویل می گیریم و آب آن ها را کاملا می گیریم.

 

مرحله دوم

در این مرحله تکه های مرغ (حتما از ترکیب ران و سینه با هم استفاده کنید تا چربی آن حالت چسبندگی به مرغ بدهد) را دو مرتبه چرخ می کنیم و یا در غذاساز می ریزیم و حالت چسبناک که شد داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

 

طرز تهیه کتلت مرغ

در این مرحله مخلوط پیاز و سیر را به آن اضافه می کنیم. از هر فلفل دلمه ای رنگی ۱/۳ آن را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و ریز خرد می کنیم که حدودا معادل ۲ قاشق غذاخوری می شود، سپس به مواد اضافه می کنیم.

 

مرحله چهارم

حالا زعفران دم کرده را به همراه فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک روی مایه می ریزیم و با دست کاملا مواد را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند، سپس درب کاسه را سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم.

 

مرحله پنجم

روش دوم : در این روش از سیب زمینی و تخم مرغ در کتلت استفاده می کنیم. ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رنده می کنیم و خوب آب آن ها را می گیریم و به مایه مرغ می افزاییم.

 

طرز تهیه کتلت مرغ

حالا تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن با چنگال هم می زنیم و به مایه اضافه می کنیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا منسجم و یکدست شود و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

 

مرحله هفتم

سپس داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت مایه کتلت استراحت کند. سپس تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود و کره را داخل آن قرار می دهیم و کمی روغن نیز به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا داغ شود.

 

مرحله هشتم

کاسه محتوی کتلت را از داخل یخچال بیرون می آوریم و کتلت ها را به هر مدل که تمایل داریم کف دست به آن حالت می دهیم و داخل روغن داغ قرار می دهیم. البته می توانید از انواع قالب نیز استفاده کنید.

 

طرز تهیه کتلت مرغ

زمانی که یک طرف کتلت ها به طور کامل سرخ شد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود. می توانید زمانیکه کتلت ها را داخل تابه قرار دادید روی آن ها زعفران اسپره کنید تا خوش رنگ و طعم تر شوند.

 

مرحله دهم

کتلت های مرغ را بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با خیارشور،گوجه فرنگی،زیتون و…تزئین می کنیم.نوش جان

 

دستور دوم : کتلت مرغ و سوسیس

 

مواد لازم

سیب زمینی پخته شده:۲عدد

مرغ چرخ کرده :۷۰۰گرم

پیاز درشت: یک عدد

سیر :۲حبه

تخم مرغ :یک عدد

سوسیس رنده شده :یک عدد

ارد سوخاری و ارد ذرت: از هر کدام ۳ تا قاشق غذاخوری

سس فرانسوی وسس باربیکیو و سس چیلی :از هر کدام یک قاشق غذا خوری

نمک ،فلفل ،زردچوبه :بمقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی پخته شده را رنده کرده بهمراه سوسیس رنده شده به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم.بعد پیاز و سیر را رنده کرده و اب پیاز راگرفته بهمراه سیر به موادمان اضافه کرده،بعدارد سوخاری و ارد ذرت را اضافه میکنیم سپس تمامی سس ها و ادویجات را به موادمان اضافه کرده وخوب ورز میدهیم .تابه را روی حرارت گذاشته روغن میریزیم تا داغ شود ،بعد از موادمان بصورت گلوله ای برداشته توی دستمان پهن کرده ودر روغن سرخ میکنیم.

نظرات