طرز تهیه رب آلبالو
سلام .امروز یه رب البالو ترش داریم حتی نگاه کردن بهش فک درد میاره. خیلی ترش تر از رب انار الوچه هست
مواد لازم رب آلبالو
- دو کیلو البالو
- نمک مقداری
طرز تهیه رب آلبالو
آلبالوها رو شسته و با مقداری آب روی حرارت میگذاریم تا کاملا پخته و له شود بمدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
آلبالوهای پخته رو از صافی رد میکنیم تا پوست و هسته ها جدا شود
عصاره ی صاف شده ی آلبالو رو دوباره روی حرارت میگذاریم
یک ق م نمک اضافه کنید
وقتی بجوش اومد زیر اجاق رو کم میکنیم تا کم کم بجوشد و غلیظ شود مثل رب گوجه
بعد حرارت خاموش کنید برای مصرف کوتاه مدت تو شیشه بریزید برای مصرف بلند مدت داخل فریزر بزاریدیخ که زد از قالب خارج کنید تو مشما بریزید
مطلب مرتبط : طرز تهیه خیار شور
منبع : اینستاگرام fereshteh.n__
نظرات
ارسال یک نظر