طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه
خمیر پیتزا امروزه جزیی جداناپذیر از آشپزی بین المللی است و حالا بیش از پیش در آشپزی ایرانی هم نفوذ کرده است. پیتزا غذایی که تقریبا همه دوستش دارند، چون انقدر طعم های متنوعی دارد که می تواند تمام سلیقه ها را پوشش دهد. در پست امروز از سایت سراما برای شما روش طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه را اماده کرده ایم.
مواد لازم خمیر پیتزا
- ماست 1/2 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- آرد 3 لیوان
دستور پخت خمیر پیتزا
برای تهیه خمیر پیتزای خوشمزه بدون خمیر مایه ابتدا تخم مرغ و نمک را داخل یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید، پس از اینکه تخم مرغ به خوبی از هم باز شد، ماست را اضافه کنید و در حدی هم بزنید تا مخلوط شوند و مایعی یکدست داشته باشیم.
در این مرحله روغن مایع را به مواد اضافه کنید و در حدی هم بزنید که مواد با هم یکدست شوند. در ادامه آرد را دو مرتبه الک کنید، سپس کم کم به مواد اضافه کنید و با نوک انگشت به آرامی مخلوط کنید تا خمیری یکدست جمع شود،
سپس خمیر را با انگشت ورز دهید تا خمیر لطیف به دست بیاید. به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است با توجه به این موضوع که آردهای مختلف آب خور متفاوتی دارند، آرد بیشتر از سه پیمانه نیاز باشد، پس حتما مقدار بیشتری آرد در دسترس داشته باشید.
پس از اینکه خمیر یکدست شد، روی انرا با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید و بعد استفاده کنید. برای استفاده هم خمیر را داخل ظرف پهن می کنیم، سپس مواد دلخواه خود را روی خمیر می ریزیم و درون فر قرار می دهیم تا بپزد.
نظرات
ارسال یک نظر